dsa
dsa
De Dutch Sourcing Awards 2016
is een initiatief van:

Dutch Sourcing Awards 2014

Operational Excellence: Delta Lloyd
In de categorie Operational Excellence won Delta Lloyd met de implementatie van leveranciersmanagement door een herstelnetwerk voor pleziervaartuigen op te zetten. Delta Lloyd liet met haar aanpak indrukwekkende resultaten op kwaliteit, effectiviteit en efficiency zien.

Sustainability: Boskalis
In de categorie Sustainability heeft Boskalis de prijs in de wacht gesleept voor de wijze waarop de inkoopfunctie de aanjager is geweest voor het huidige duurzaamheidsklimaat binnen Boskalis. Inkoop heeft dit weten te vertalen naar een groot aantal indrukwekkende projecten met indrukwekkende resultaten. Een voorbeeldfunctie. Om deze reden heeft Boskalis tevens de overall prijs gewonnen en is tot winnaar verkozen van de DSA 2014!

Step Change: Enexis
In de categorie Step Change mag Enexis zich titelhouder noemen. Enexis werd hiermee beloond voor de manier waarop zij een mondiale leveranciersmarkt heeft gemobiliseerd tot ontwikkeling van een innovatief product, dat veiligheid en kwaliteit van het primaire proces van Enexis sterk heeft doen toenemen.

Archief

DSA 2007

DSA 2008

DSA 2010

DSA 2011

DSA 2012

DSA 2013

DSA 2014