dsa
dsa
De Dutch Sourcing Awards 2016
is een initiatief van:

Dutch Sourcing Awards 2013

Operational Excellence: Fokker Aerostructures
In de zesde editie ontving Fokker Aerostructures, uit handen van Jacques Reijniers, hoogleraar Inkoopmanagement Nyenrode Business University, de award in de categorie Operational Excellence. Fokker Aerostructures werd geprezen om zijn Global Sourcing initiatief, waarbij een volledig globale leveranciersbasis werd gecreŽerd voor de verspaande onderdelen. Hiermee is Fokker Aerostructures klaar om in de toekomst wereldwijd klanten te bedienen met technologisch hoogwaardige producten en een vergelijkbare dienstverlening.

Sustainability: Nedtrain
In de categorie Sustainability won NedTrain met de wijze waarop het schoonmaak onderhoud opnieuw werd aanbesteed. Doel van de Nedtrain organisatie was om niet meer alleen op kosten te letten, maar met name de klantbeleving en daarmee de schoonmakers centraal te stellen.

Step Change: ING Insurrance
Voor het onderdeel Step Change, won ING Insurance de prijs met de ontvlechting van de inkooporganisatie en de inrichting van een aparte centrale inkoopfunctie met contracten, tools en templates.

Publieksprijs 2013: Vanderlande
De lezers van SpendMatters.nl hun waardering uitgesproken voor de geleverde prestaties van Vanderlande. Vanderlande ontving hiervoor de Publieksprijs 2013.

Archief

DSA 2007

DSA 2008

DSA 2010

DSA 2011

DSA 2012

DSA 2013

DSA 2014