dsa
dsa
De Dutch Sourcing Awards 2016
is een initiatief van:

Over Dutch Sourcing Awards

Deze jaarlijkse competitie is een initiatief van het International Supply Management Congress en het NEVI. De Dutch Sourcing Awards willen de ontwikkeling van de inkoopfunctie stimuleren door topprestaties op het gebied van sourcing onder de aandacht te brengen. Topprestaties worden niet neergezet door individuen maar door teams. Daarom belonen deze Awards iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan een topprestatie. Het hele inkoopteam dus.

Wedstrijdcategorieën

Een deskundige jury bestaande uit vooraanstaande professionals uit de wereld van Purchasing & Supply Management bekroont vier teams voor een project of initiatief in één van de vier categorieën:

Operational Excellence
De jury reikt deze prijs uit aan de organisatie die de besturing en organisatie van de inkoopfunctie naar het hoogste niveau heeft weten te tillen door verbetering en/of vernieuwing.

Step Change

De jury kent deze prijs toe aan de inkooporganisatie die de grootste stap voorwaarts heeft gezet in professionaliteit.

Human Capital

De Human Capital Award wordt uitgereikt aan de inkooporganisatie die haar medewerkers op een professionele wijze selecteert en ontwikkelt om de prestaties van de inkoopfunctie te verbeteren. De jury vraagt dit jaar extra aandacht voor diversiteit in de inkoopfunctie.

Sustainability

Deze prijs is voor het team dat duurzaamheid het beste heeft geïntegreerd in de bedrijfsprocessen binnen de organisatie en duurzaamheid succesvol in de inkooporganisatie heeft weten te borgen.

Daarnaast is er een overall prijs voor het allerbeste inkoopteam. De overall winnaar is niet per
definitie een categoriewinnaar, maar kan ook een team zijn dat in meerdere categorieën genomineerd is en wiens overall inspanning bewonderenswaardig is.

De Procurement Executive en de Public Procurement Exceutive worden gekozen door een driekoppige jury. Kandidaten kunnen op de longlist komen door een email te sturen naar helen@ckc-seminars.nl. De executives moeten een bewezen track record en aantoonbare prestaties hebben geleverd. Tijdens de jurydag zullen zij een gesprek voeren met genoemde jury.

Dutch Sourcing Awards uitzicht op zee

Dutch Sourcing Awards Diner in de Keizerzaal te Huis ter Duin Scheveningen