dsa
dsa
De Dutch Sourcing Awards 2016
is een initiatief van:

Dutch Sourcing Awards 2008

Donderdag 3 april 2008 zijn de Dutch Sourcing Awards 2008 uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. De prestaties van Essent, Corus, Ahold en de Nederlandse Spoorwegen zijn beloond in respectievelijke de categorieën Innovation, Operational Excellence, Step Change en Human Capital. Daarnaast werd de prestatie van de Nederlandse Spoorwegen bekroond met de hoofdprijs.

NS

NS is zowel de winnaar in de categorie Human Capital als de winnaar van de hoofdprijs omdat de organisatie een indrukwekkend concernbreed loopbaanbeleid heeft neergezet. De jury is zeer te spreken over de rol van inkoop als netto exporteur van talent naar de organisatie. Deze prestatie onderschrijft daarnaast de doelstelling van de Dutch Sourcing Awards. Essent was tevens genomineerd in de categorie Human Capital.

Essent

Essent is in de categorie Innovation in de prijzen gevallen vanwege de innovatieve aanbesteding van kantoormeubilair waarbij bestaand meubilair is hergebruikt en dogma’s binnen een traditioneel segment zijn doorbroken.

Corus

Corus is de winnaar van de categorie Operational Excellence vanwege de stroomlijning van het segment diensten dat gekenmerkt werd door snelle implementatie, hoge compliance en hoge acceptatie. In de categorie Operational Excellence waren tevens Philips Medical Systems en het Elkerliek Ziekenhuis genomineerd.

Ahold

Ahold heeft de prijs in de categorie Step Change gewonnen vanwege de diepte waarmee zij in de keten is gedoken die zeker in de retailwereld revolutionair te noemen is. In de categorie Step Change waren tevens AkzoNobel, Axon Digital Design en Nuon genomineerd.

Archief

DSA 2007

DSA 2008

DSA 2010

DSA 2011

DSA 2012

DSA 2013

DSA 2014