dsa
dsa
De Dutch Sourcing Awards 2016
is een initiatief van:

Dutch Sourcing Awards 2007

Op donderdag 12 april 2007 werden tijdens een exclusief diner in Huis ter Duin de winnaars van de Dutch Sourcing Awards bekendgemaakt. Van de elf genomineerden in de categorieën Innovation, Operational Excellence en Step Change werden respectievelijk NS, DSM en Eramus Medisch Centrum uitgeroepen tot winnaar. Daarnaast werd het project van DSM verkozen tot de beste inkoopprestatie van het afgelopen jaar en won zij daarmee de Dutch Sourcing Award 2007.

DSM

DSM ging naar huis met zowel de Award in de categorie Operational Excellence als de overall award en heeft daarmee de meest indrukwekkende inkoopprestatie van het afgelopen jaar neergezet. De jury beschouwde het project ‘Global sourcing at DSM, a sourcing challenge in change management’ als grensverleggend. In de categorie Operational Excellence waren DSM, KLM en Rabobank genomineerd.

NS

NS werd bekroont met de Award in de categorie Innovation, vanwege haar project ‘Energie(k) Sourcen”. De jury prees de manier waarop op een intelligente wijze gebruik is gemaakt van het voorspelbare karakter van het energiegebruik van de NS in een grillige markt. In de categorie Innovation waren naast NS, Delta Lloyd, Heinz en Rabobank genomineerd.

Erasmus Medisch Centrum

Het Erasmus Medisch Centrum is uitgeroepen tot winnaar van de Step Change Award. Het inkoopteam heeft zich gebogen over het vraagstuk hoe je ondermeer artsen en specialisten geïnteresseerd krijgt in inkoop. De jury prees de gretigheid van de inkoopafdeling om te leren en te verbeteren en beschouwt de doorlopen ontwikkeling als voorbeeld voor de branche. In de categorie Step Change waren naast het Erasmus Medisch Centrum DHL, Inkoopplatform Steden3hoek en Mourik genomineerd.

Archief

DSA 2007

DSA 2008

DSA 2010

DSA 2011

DSA 2012

DSA 2013

DSA 2014